Fiskeresa till Dalarna och målning på Liljeholmen

Phuu. Det är mitt i semestertiderna och jag borde vila. Men istället har jag tagit på mig att hjälpa min vän Konstantin med att måla i hans nya lägenhet. Han har precis flyttat in i en etta på Liljeholmen som han fick hyra i andra hand och nu ska den målas i vita färger. Allt ska vara i vitt om du frågar honom. Vitt vitt vitt.

Efter målning kommer möblering
Vi ska göra en målning till och sedan är det klart för att flytta in. Konstantin håller därför på att ordna med möbler just nu efter han får hyra lägenheten omöblerad. En del har han fått med sig från tidigare relationer men det verkar som att hans ex har tagit det mesta. Kanske OK att göra så för att barnen bor mest hos henne, eller jag vet inte? Vad tycker ni? Hur som helst så visade han mig en del möbler som han tänkte köpa hem från www.trademax.se. Framförallt var det väldigt bra att han kunde beställa hemleverans på allting. Så slipper han i alla fall det slitet också.

När vi hade målat klart gick vi ut en sväng på puben och tog några öl och pratade. Han ska läsa på konstfack nu till hösten och var väldigt spänd inför detta. Jag har alltid beundrat Konstantin för hans målningar och konstfack kommer att vara utvecklande för honom, det är jag övertygad om. Han är riktigt skicklig på framförallt akvarell och blyerts. Helst i en konstig kombination. Man kanske skulle kunna kalla hans konst för abstrakt, eller är det rätt ord?

Det är väl liknande den här stilen skulle jag säga. Fast ändå inte. Svårt att förklara..
abstrakt konst

Helgtripp till Dalarna
I helgen ska jag och Maria åka till Dalarna och ta in på ett hotell i Tällberg där de har spa och grejer. Hon har bokat in en fiskekurs och jag tänkte väl bara följa med egentligen. Har inget bättre för mig, och jag har liten erfarenhet av just Dalarna så ska bli kul att se lite mer av det. Jag vill mest se den där jättestora dalahästen och kanske även den där gruvan med bocken som ligger i Falun men det verkar vara en bit att köra dit. Får se om vi hinner med det eller inte, annars tar jag bara lite skogspromenader runt hotellet medan Maria är på kursen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*